Our FAVORITE

Že vnaprej sestavljene table, panoji so takoj pripravljeni na uporabo v vaših prostorih. Visoko kakovostne table, ki jih lahko uporabljate v neskončnost. Menjate samo kreativo platen, ko se odločite za prenovo ali menjavo. 

SECURE

V času, ko je COVID-19 na pohodu je varnost na delovnem mestu postala prioriteta. Zagotovite vašim zaposlenim varno okolje in vašim strankam prijeten in varen vstop v vašo poslovalnico, kljub okužbam. Opozorite jih na priporočila, ki se jih morajo nujno držati za zajezitev virusa.

USTVARITE VZDUŠJE

Ustvarite unikatno vzdušje, ki ga vaša stranka nebo pozabila. Grafike so izredno lepo vidne z našo Oled osvetlitvijo in dajejo videz 3D. Vaša grafika bo izstopila iz okvirjev pa čeprav je pritrjena. Privabite poglede mimoidočih in zagotovite večjo prodajno uspešnost. 

SPROSTITE SE

Sprostite se v kombinaciji z modularnimi elementi oblikovani v dinamičnem medsebojnem vplivu prostora, svetlobe in umetnosti. Ustvarite vzdušje, ki ste si ga vedno želeli. Menjevanje grafik lahko vzbujajo posebne dneve, ki si jih želite zapolniti.