Svetlobni prenosni panoji višje-kakovostnega razreda, pomeni, da so ohišja izdelana iz kakovostnega materiala, vgrajene Oled diode in čipi lastne proizvodnje. Ohišje ima vgrajeno režo v katero potisnemo potiskan tekstil, ki ga lahko kadarkoli zamenjamo zaradi sistema GUMI LIP. Optimalno delovanje zagotavlja urhunski Oled napajalnik.

Oled prenosne svetlobne panoje v aluminijastem ohišju lahko postavimo pred ali v naš prostor, kjer zagotavlja močno in razpršeno svetlobo. Vsa Oled svetila so na voljo v barvah bele svetlobe. Oled zagotavlja močno in površinsko širiko osvetlitev tekstila. Oled prenosni svetlobni panoji se napajajo s tokovnim napajalnikom, da je zagotovoljen konstanten izhodni tok.

Oled svetlobni prenosni panoji so najbolj prodajna lastna inovacija na področju oglaševanja. To so oglaševalni prenosni panoji, ki so najrazličnejših velikosti in so primerni za osvetlitev platna tako bivalnih, kot poslovnih prostorov. Zelo enostavni za montažo in izredno energetsko varčni. Ne potrebujejo nobenega vzrdrževanja in imajo izredno nizko porabo električne energije.

Serija samostojnih panojev za posamezne oddelke in izdelke podjetja.
TVX – primeren za prodajne salone, usmerjanje kupcev v večjih trgovinah, prireditve, dogodke in še mnogo več.
FlaminGO – primeren za gostilniške lokale in druge vrste manjših lokalov.