Razkužilne postaje

Razkužilne postaje

S to krizno situacijo COVID-19 se moramo soočiti s pogledom, usmerjenim v prihodnost: življenje bo po korona virusu teklo dalje in tudi od zdajšnjega ravnanja je odvisno, kako hitro se bo celotna družba spet postavila na noge.
 
V podjetju ALUFRAME d.o.o., se zavedamo, da nas naši poslovni partnerji prav sedaj, v teh kriznih časih, najbolj potrebujejo. To je čas, ko je naše poslanstvo na področju varnosti in zdravja pri delu izrednega pomena.

Nam se zdi pomembno, da vsa podjetja/prodajalne/blagovne znamke/javne ustanove, kjer se dnevno menja veliko ljudi, na primeren način opozorijo svoje stranke na nevarnost okužbe, s tem zaščitijo njih, kakor tudi svoje zaposlene. Za vas imamo razkužilno postajo BeSafe- to je postaja, ki je hkrati opozorilna tabla + nameščen avtomatski razkuževalnik rok. To razkužilno postajo lahko postavite kamorkoli, predvidoma pred ustanovo, da virusov ne prenašamo v notranjost prostorov.

 

Razkužila za roke

Večina uporablja tako imenovana alkoholna razkužila, ki niso primerna za roke, saj jih agresivno očistijo ter izsušijo. Takšnih se ljudje načeloma izogibajo. Za vas imamo ponudbo eko gela BUTTERS, ki je slovenski proizvod, ima prijeten vonj eteričnih olj, roke razkuži, kožo nežno očisti, navlaži in jo naredi prijetno na otip.

Veliko več podjetij/prodajaln/blagovnih znamk/javnih ustanov se poslužuje ozaveščanja strank o higieni z razkužilno postajo, ki je hkrati obveščevalna tabla, ki bo kmalu že nujna oprema.

V kolikor Vam je mar za Vaše zaposlene in zveste stranke imamo za Vas posebno ponudbo razkužilne postaje BeSafe v velikosti 50×120 cm po ceni 230 € brez DDV v katero je vključeno: samostoječa razkužilna postaja na katero sta vpeta dva platna z opozorili, nameščen nosilec z avtomatskim razpršilnikom za gel, ter kot darilo dodamo EKO gel BUTTERS 500ml.

V kolikor želite platna z svojim logotipom ali drugačne vsebine, je cena 30 € za m2 brez DDV, pri morebitnih nadaljnjih naročilih gela, pa je cena za 500 ml gela 7,99 € brez DDV.
Za vas lahko pripravimo tudi grafični dizajn vašega opozorila po standardih celostne grafične podobe podjetja/ustanove.

V kolikor bi vas zanimal nakup več razkužilnih postaj, pripravimo posebno ponudbo za vas.