MISLI SVETLO, POSTANI VIDEN Z NAMI

Zaupajte nam vaše želje in pripravimo vam najboljšo postavitev glede na vaše ponujene produkte. Omejitev pri nas nimamo. Zato je postavitev lahko poljubno razgibana. Pripravimo vam tudi računalniški izris načrta končne podobe.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Po vaših željah in predlogih v skladu s CELOSTNO PODOBO VAŠEGA PODJETJA, poskrbimo, da boste s svojimi kreativami platna navduševali in postali bolj vidni ter opaženi

Kakovostno oblikovane kreative platna poskrbijo za odlično promocijo in reklamo! Dober dizajn namreč privablja poglede in vzbuja pozornost, zato se splača investirati v to, da bodo vaše kreative drugačne od konkurenčnih.

PRENOSNI SVETLOBNI PANOJI

Elegantni svetlobni Oled panoji so primerni za vse vrste prikazovanj dejavnosti, storitev, izdelkov, promocijskih storitev,… Nosilci sporočajo označujejo in usmerjajo, kjerkoli se pojavijo. Privlačijo poglede strank že z večje razdalje. Primerni za zunanjo kot tudi notranjo uporabo

NAJEM SVETLOBNIH LOKACIJ

Ponujamo pestro izbiro svetlobnih lokacij po Sloveniji. Trenutno imamo v lasti lokacije v Slovenskih Konjicah, Tepanju in Ločah. 

USTVARITE ČUDOVITO OGLAŠEVANJE